18/08/2021

Instagram @Mud_Race_LV

7:30 - 8:30 Reģistrācija ATV Hobijs

8:30 - 9:30 Reģistrācija ATV 750

9:30 - 10:45 Reģistrācija ATV 1000

08:30 Tehniskā komisija ATV Hobijs (starta laukumā)

08:45 Sapulce ATV Hobijs (starta laukumā)

09:00 1.starts ATV Hobijs (45min)

09:45 1.finišs ATV Hobijs

09:30 Tehniskā komisija ATV 750 (starta laukumā)

09:45 Sapulce ATV 750 (starta laukumā)

10:00 1.starts ATV 750 (60min)

11:00 1.finišs ATV 750

10:45 Tehniskā komisija ATV 1000 (starta laukumā)

11:00 Sapulce ATV 1000 (starta laukumā)

11:15 1.starts ATV 1000 (60min) 

12:15 1.finišs ATV 1000

12:30 2.starts ATV Hobijs (45min)

13:15 2.finišs ATV Hobijs

13:30 2.starts ATV 750 (60min)

14:30 2.finišs ATV 750

14:45 2.starts ATV 1000 (60min)

15:45 2.finišs ATV 1000

17:00 Apbalvošana ATV kategorijām

13:30 - 15:00 Reģistrācija CT 1 un CT 2

15:30 Tehniskā komisija CT1 un CT 2 (starta laukumā)

16:00 Sapulce CT 1 un CT 2 (starta laukumā)

16:15 1.starts CT 1 un CT 2 (120min)

18:15 1.finišs CT 1 un CT 2

20:00 Starts CT Standarts (75min) 

21:15 Finišs CT Standarts 

21:30 2.starts CT 1 un CT 2 (120min) 

23:30 2.finišs CT 1 un CT 2

23:59 Apbalvošana CT kategorijām