18/08/2021

Instagram @Mud_Race_LV

7:30 - 8:30 Regsitration ATV Hobby

8:30 - 9:30 Registration ATV 750

9:30 - 10:45 Registration ATV 1000

08:30 Technical commission ATV Hobby (at start)

08:45 Briefing ATV Hobby (at start)

09:00 1.start ATV Hobby (45min)

09:45 1.finish ATV Hobby

09:30 Technical commission ATV 750 (at start)

09:45 Briefing ATV 750 (at start)

10:00 1.start ATV 750 (60min)

11:00 1.finish ATV 750

10:45 Technical commission ATV 1000 (starta laukumā)

11:00 Briefing ATV 1000 (at start)

11:15 1.start ATV 1000 (60min) 

12:15 1.finish ATV 1000

12:30 2.start ATV Hobby (45min)

13:15 2.finish ATV Hobby

13:30 2.start ATV 750 (60min)

14:30 2.finish ATV 750

14:45 2.start ATV 1000 (60min)

15:45 2.finish ATV 1000

17:00 Award ceremony ATV

13:30 - 15:00 Registration CT 1 un CT 2

15:30 Technical commission CT1 un CT 2 (at start)

16:00 Briefing CT 1 un CT 2 (at start)

16:15 1.start CT 1 un CT 2 (120min)

18:15 1.finish CT 1 un CT 2

20:00 Start CT Standarts (75min) 

21:15 Finish CT Standarts 

21:30 2.start CT 1 un CT 2 (120min) 

23:30 2.finish CT 1 un CT 2

23:59 Awards ceremony CT classes